Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
15
g di malto di orzo
lub 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min