
Urządzenia i Akcesoria
Torta di ricotta e mele (10-12 mesi)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 fette
Składniki
-
mele sbucciate2
-
limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo1
-
di scorza di limone1 pezzo
-
di zucchero200 g
-
di farina270 g
-
uova2
-
di ricotta fresca ben sgocciolata250 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
200 kcal /
838 kJ
Białko
5.67 g
Tłuszcz
3.61 g
Węglowodany
38.63 g
Błonnik
1.15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
50 Przepisów
Włochy
Włochy