Gofry a'la frittata

Gofry a'la frittata

3.8 119 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 sztuk

Składniki

  • 30 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 125 g sera mozzarella pokrojonego na kawałki
  • 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego na kawałki
  • 300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 150 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 40 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia
  • 50 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 7 jajek
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 5.4 g
Kalorie 413 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...