Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de granos de elote
- 600 g de agua
- 150 g de camote, cortados en cubos pequeños
- 300 g de filetes de pescado blanco, cortado en cubos pequeños
- 20 g de cebolla
- 6 piezas de limones verdes
- 3 ramitas de cilantro
- 2 chiles de árbol secos, frescos y sin semillas
- galletas saladas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1377 kJ / 328 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
New York con salsa bernesa
45h
Ceviche de camarón
2óra
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 min.
Camarones al ajillo
35p
Aguacates rellenos de atún
10 min.
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 min
Albóndigas de atún
1h 20min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Ceviche
30 min.
Frijoles charros
25 min.
Ceviche blanco
30 min.
Camarones al mojo de ajo
20p