Ceviche peruano

Ceviche peruano

1.9 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porciones

Składniki

  • 220 g de granos de elote
  • 600 g de agua
  • 150 g de camote cortados en cubos pequeños
  • 300 g de filetes de pescado blanco cortado en cubos pequeños
  • 20 g de cebolla
  • 6 piezas de limones verdes
  • 3 ramitas de cilantro
  • 2 chiles de árbol secos frescos y sin semillas
  • galletas saladas

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 328 kcal / 1377 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...