Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 75 g de cebolla, en trozo
- 50 g de pistaches pelados
- 130 g de manzana, tipo Golden, pelada y descorazonada
- 70 g de chabacanos deshidratados
- 110 g de castañas en agua, enlatadas y drenadas
- 3 ramitas de perejil fresco
- 1 ½ cditas de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de carne molida de cerdo
- 70 g de chistorra
- 30 hojas de salvia fresca
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 756 kJ / 180 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Arroz Blanco
35min
Arroz blanco con verduras
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Ensalada de manzana navideña
10min
El mejor pavo navideño
4 godz. 40 min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Torta de elote con queso
40min
Ponche
40min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Capirotada
1h 10min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2j 30 menit