
Urządzenia i Akcesoria
Mole de olla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porciones
Składniki
-
400 g de elote pelado y en trozos
-
1000 g de agua
-
700 g de falda de res
-
150 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
4 tomates verdes asados
-
3 jitomates asados
-
40 g de aceite de oliva
-
2 cditas de sal
-
3 chiles de árbol secos
-
1 chile chipotle, seco
-
1 limón verde en cuartos
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
560 kcal /
2347 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
75 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

COCINA DEL DIARIO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk