Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 195 g de poro, en trozos
- 300 g de papa, en cuartos (2 pzas. aprox.)
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal fina
- 460 g de jitomates, en cuartos
- 800 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 466.8 kJ / 111.2 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tradicional sopa de fideo
35min
Sopa de nopales
45min
Sopa de poro y papa
30min
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Caldillo de tomate al chipotle
30min
Crema conde bicolor
40min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1h
Sopa de poro y papa
40min