Farfalle alle olive e mozzarella

Farfalle alle olive e mozzarella

3.8 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 125 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 320 g di pasta tipo farfalle

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...