Farfalle alle olive e mozzarella
TM31 TM5 TM6

Farfalle alle olive e mozzarella

3.8 (42 oceny)

Składniki

  • 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 320 g di pasta tipo farfalle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2025 kJ / 484 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy