Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

4.4 576 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 1 - 2 trozos de guindilla roja
  • 350 - 400 g de gambas crudas peladas
  • ½ cucharadita de sal
  • 20 g de zumo de limón (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 165 kcal / 691 kJ
Białko 11.46 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 0.96 g
Błonnik 0.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...