Espaguetis a la carbonara

4.3 762 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
  • 30 g de queso pecorino (opcjonalnie) en trozos de 3 cm
  • 150 g de papada de cerdo adobada en dados (guanciale)
  • 15 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 320 g de espaguetis
  • 1 huevo
  • 3 yemas de huevo
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 607 kcal / 2540 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 63.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...