Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de bulbo de hinojo en trozos
- 40 g de patata en dados
- 40 g de lomo de merluza fresco (sin piel ni espinas)
- 250 g de agua
- 20 g de pasta para sopa (por ej. estrellitas o conchas pequeñas)
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Białko
- 11.55 g
- Węglowodany
- 22.56 g
- Tłuszcz
- 11.16 g
- Błonnik
- 4.98 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papilla de manzana, frambuesa y aguacate
20 min
Puré de zanahoria y manzana con pollo
30 Min
Puré de patata, guisantes, calabacín y ternera
30 Min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5 godz. 15 min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 Min
Puré de patata, judías verdes, zanahoria y pollo
25 Min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Papilla de plátano, pera y manzana
5min
Papilla de judías verdes, plátano y arándanos azules
15min
Crema de patata, lechuga y arroz
30 Min
Crema de lentejas rojas
35 Min
Purés de verduras y arroz con carne o pescado
50 min