Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Białko
- 7.06 g
- Węglowodany
- 17.29 g
- Tłuszcz
- 10.21 g
- Błonnik
- 8.45 g
Alternatywne przepisy
Callos a la asturiana
1h 20min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18ωρ. 30 λεπτ.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Conejo con mojo picón
20 min
Cocido montañés
14h 20min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Arroz a la zamorana
45min
Conejo en doble cerveza
5 godz.
Callos a la madrileña
1j 50 menit
Arroz con conejo
1h 15min