Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Białko
- 7.06 g
- Węglowodany
- 17.29 g
- Tłuszcz
- 10.21 g
- Błonnik
- 8.45 g
Alternatywne przepisy
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Paella de marisco
50min