Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crêpes
- 120 g de harina
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 20 g de mantequilla para engrasar la sartén
Relleno
- 200 g de pera pelada y cortada en láminas
- 15 g de mantequilla
- 15 g de azúcar moreno
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40min
Fondue de chocolate a la naranja
10min
Mousse de sidra con su gelatina
2 godz. 20 min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Gofres de sartén
45 Min
Salsa de queso de cabra
5 Min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 Min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min