Urządzenia i Akcesoria
Perfect party cookies (allergy free)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
20 portions
Składniki
-
dairy free spread (e.g. Nuttelex®)200 g
-
caster sugar200 g
-
golden syrup50 g
-
gluten free self-raising flour plus extra for dusting400 g
-
gluten free baking powder3 tsp
-
milk of choice (see Tips)1 tbsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
water for brushing
-
gluten free 100s and 1000s for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86.5 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
776.7 kJ /
184.9 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream icing
10 Min
Basic muffin mix
30 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Basic vanilla cake
55 Min
Butterfly cakes
1 Std.
Wombat slice
45 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min