Wersje kompatybilne
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 15 gramů hladké mouky
- 30 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 250 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
- 400 - 500 gramů gnocchi
- 1 svazek kopru, čerstvého, otrhané špičky
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (2 cm)
- 1 - 2 polévkové lžíce crème fraîche
- 3 plátky citrónu
- 4 - 8 špetek pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2397 kJ / 572 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Lososovo-bramborové kuličky
55min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Placky ze čtyř druhů sýru
40min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Sladký restart z červené řepy
10min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min