Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů sušené cizrny
- 500 gramů vody, plus na namáčení cizrny
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 100 gramů olivového oleje
- 250 gramů čerstvých hub, např. lišek, žampionů (na kousky)
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 13.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Chilli con soya
45 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Batátové lívance s chilli salsou
40 Min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.