Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebelsuppe
1h
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Champignoncremesuppe
15 min
Kohlrabisuppe
35 Min
Kohlsuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Käsesuppe
35 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min