Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt1000 g
-
Knoblauchzehen2
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
287 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 godz. 30 min
Käsesuppe
35 min
Champignoncremesuppe
20 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Champignoncremesuppe
15 min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Zwiebelsuppe
45 min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 min
Paprikacreme
30 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Zwiebelsuppe
1 godz.