
Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert400 g
-
Kartoffeln in Stücken120 g
-
Pflanzenöl40 g
-
Butter20 g
-
Weißwein100 g
-
Sahne200 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Estragon, getrocknet½ TL
-
Muskat, frisch gerieben3 Prisen
-
Bauernbrot2 Scheiben
-
Mascarpone50 g
-
Schnittlauch in Röllchen2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
484 kcal /
2031 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
23 g