Rinderschmortopf

Rinderschmortopf

3.7 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
2 Portionen

Składniki

  • Rindergulasch
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Öl
    20 g
  • Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
    375 g
  • Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
    15 g
  • frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten
    2
  • Thymian abgezupft
    3 Stängel
  • Wacholderbeeren angedrückt
    6
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Wasser
    300 g
  • Balsamico, dunkel
    2 - 3 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 42 g
Kalorie 1829 kJ / 436 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...