Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante

Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante

4.6 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di cioccolato fondente a pezzi
    170 g
Croccante
  • di zucchero
    120 g
  • di mandorle pelate
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    350 g
  • di acqua
    70 g
  • di Rum
    70 g
  • fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
    3

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 373 kcal / 1561 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...