
Urządzenia i Akcesoria
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di cioccolato fondente a pezzi170 g
Croccante
-
di zucchero120 g
-
di mandorle pelate50 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda350 g
-
di acqua70 g
-
di Rum70 g
-
fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda3
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
373 kcal /
1561 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Semifreddi d'inverno
5 Przepisów
Włochy
Włochy