Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 325 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di zucchero
- 90 g di burro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 15054 kJ / 3598 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 235 g
- Tłuszcz
- 289 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolato temperato
15 分钟
Glassa al cioccolato
20min
Macaron al cioccolato
24h
Pasta sablé al cacao
1小时 10 分钟
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Crema al burro al cacao
10 分钟
Pasta di zucchero
1小时 10 分钟
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Cream tart
4 godz.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min