Urządzenia i Akcesoria
Pain au chocolat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
20 pezzi
Składniki
-
220 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
60 g zucchero
-
350 g di burro a pezzi
-
2 uova
-
350 g di farina manitoba
-
200 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
-
200 g cioccolato fondente
-
zucchero a velo q.b. per guarnire
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
1266.6 kJ /
302.7 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croissant francese
5 godz. 20 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 min
Fiocchi
7 godz. 30 min
Danish salate
1 godz. 45 min
Croissant
7 godz. 30 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Biscotti sfogliati al cioccolato
1 godz.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
American cookies
30 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min