Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 peras maduras (de aprox. 200 g) peladas y en trozos
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de pan del día anterior en trozos
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de mantequilla fría en trozos
- 40 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Białko
- 3.05 g
- Węglowodany
- 50.11 g
- Tłuszcz
- 19.03 g
- Błonnik
- 5.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Blondie con almendras y frutos rojos
30 Min
Crumble clásico
2sa 30 dk
Peras con crumble de coco y avellanas
45 dk
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20min
Crumble de fresas
50 dk
Mini cheesecake de plátano
2h 20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 dk
Tarta de limón y chocolate
2h
Crumble de coco y manzana
50 dk
Crema catalana de chocolate
40 dk