Urządzenia i Akcesoria
Steamed quince pudding with spiced syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Steamed quince
-
white sugar100 g
-
water1000 g
-
lemon juice and zest1
-
vanilla bean split into halves lengthways1
-
cardamom pods crushed4
-
cinnamon quill1
-
fresh ginger (2-3 mm each), peeled2 slices
-
star anise1
-
quince (approx. 2-3 quinces), peeled, cored and cut into quarters350 g
Pudding
-
unsalted butter for greasing
-
ground cardamom for sprinkling
-
ground cinnamon for sprinkling
-
blanched almonds60 g
-
orange zest (1 x 7 cm), no white pith2 pieces
-
white sugar50 g
-
ground ginger½ tsp
-
eggs2
-
salt1 pinch
-
self-raising flour80 g
-
baking powder1 tsp
-
double cream or crème fraîche, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1441.4 kJ /
343.2 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced red wine pears
45 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Pumpkin soup
30 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple cake
1 godz.
Quince paste
4 godz. 10 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Lemon or lime butter
15 min