Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de conejo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de champiñones en cuartos
- 200 g de sidra
- 100 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1705 kJ / 407 kcal
- Białko
- 38.4 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cordero al ajillo
1h
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Conejo a la huertana
45min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min
Arroz con conejo
1h 15 min