Wersje kompatybilne
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 25 g de piñones
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 25 g de vino blanco seco
- 100 g de solomillo de ternera en filetes muy finos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 11.85 g
- Węglowodany
- 0.43 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.06 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Galets a la borgoñona
30min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5h 40min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1 Std. 30 Min
Tequila sunrise
5min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min