Wersje kompatybilne
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 25 g de piñones
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 25 g de vino blanco seco
- 100 g de solomillo de ternera en filetes muy finos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 11.85 g
- Węglowodany
- 0.43 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.06 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Langosta thermidor
50min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25min
Bricks de cangrejo
35min
Sangría tropical
10min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1h
Cup tropical con cava
5min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 Std. 40 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min