![Rabbit stew Rabbit stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05F8D2AA-C872-48E6-BD53-172FA11C2304/Derivates/F5E60FF5-0480-4FCB-A798-E911E69B989E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 926.1 mg
Alternatywne przepisy
Potato and porcini mushroom soup
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Whoopi's Lemon Granita
1 Std. 10 Min
Cream of mushroom soup
20p
Beef Burgundy
1h 45min
Beef "Burgundy"
40p