Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
926.1 mg
Białko
59.1 g
Kalorie
1760.3 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Marinated peppers
55 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Stewed vegetables
45 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Beef Stroganoff
45 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Goulash soup
2 godz. 35 min