Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 926.1 mg
Alternatywne przepisy
Beef spezzatino
1h 45 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1sa 35 dk
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Stuffed tomatoes
50 min
Cabbage rolls
1u. 50min
Hungarian goulash
1h 30min