Rabbit stew

Rabbit stew

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onion
    60 g
  • fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)
    800 g
  • water
    50 g
  • dry white wine
    40 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1760.3 kJ
Białko 59.1 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 926.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...