Urządzenia i Akcesoria
Scallops with pea purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar salad dressing
10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Pancetta and asparagus galettes
1 godz. 5 min
Beurre blanc
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Hollandaise
15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min