Urządzenia i Akcesoria
Scallops with pea purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Mushroom cappuccino
25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Tuna Tartare
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Smoked salmon mousse
5 min