Urządzenia i Akcesoria
Scallops with pea purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Venison Wellington
3h 30min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Smoked salmon mousse
5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min