Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 600 g beef rump steak, trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, halved, quartered if large
- 30 g Dijon mustard
- 60 g plain yoghurt
- 30 g cream cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1325 kJ / 316 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1h
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken Cacciatore
50min
Honeyed Chicken
25min