Urządzenia i Akcesoria
Cantuccini di Prato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
70 pezzi
Składniki
-
250 g di mandorle sgusciate e con la pellicina
-
4 uova (2 intere e 2 con tuorli e albumi separati)
-
320 g di zucchero
-
320 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
234 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantuccini da regalare
1 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Panforte
1 godz.
Cantucci bicolore
2 godz.
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Pan co' Santi
7 godz.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Ricciarelli
7 godz.
Fave dei Morti
55 min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.