
Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla (senza glutine)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di riso originario250 g
-
di farina di mais consentita da prontuario150 g
-
di zucchero a velo190 g
-
di burro a pezzi piccoli220 g
-
tuorli (vedere consiglio)7
-
di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie) consentito da prontuario1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
353 kcal /
1477 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
19.1 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy