Pasta frolla (senza glutine)

Pasta frolla (senza glutine)

4.1 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 250 g di riso originario
  • 150 g di farina di mais consentita da prontuario
  • 190 g di zucchero a velo
  • 220 g di burro a pezzi piccoli
  • 7 tuorli (vedere consiglio)
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie) consentito da prontuario

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 353 kcal / 1477 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...