Pasta frolla (senza glutine)

Pasta frolla (senza glutine)

4.1 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di riso originario
    250 g
  • di farina di mais consentita da prontuario
    150 g
  • di zucchero a velo
    190 g
  • di burro a pezzi piccoli
    220 g
  • tuorli (vedere consiglio)
    7
  • di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie) consentito da prontuario
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 353 kcal / 1477 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...