
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti alla panna
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
55 pezzi
Składniki
-
75 g di zucchero
-
250 g di farina tipo 00
-
25 g di fecola di patate
-
1 uovo
-
30 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
-
5 g di lievito in polvere per dolci
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro freddo a pezzi
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
39 kcal /
163 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce colazione
11 Przepisów
Włochy
Włochy