Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 51.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1sa 20 dk
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pasta choux (senza glutine)
1sa 20 dk
Pane veloce (senza glutine)
1sa
Farfalle all'uovo
1sa
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min