Pasta all'uovo (senza glutine)

Pasta all'uovo (senza glutine)

4.3 14 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 2 uova medie
  • 30 g di acqua + q.b.
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 51.8 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...