Crescia al formaggio
TM6 TM5 TM31

Crescia al formaggio

4.8 (132 oceny)

Składniki

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 150 g di pecorino Romano grattugiato
  • 100 g di Parmigiano Reggiano
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di acqua
  • 5 g di zucchero
  • 6 uova
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
  • 50 g di strutto in pezzetti
  • 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1556 kJ / 372 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy