Rosemary Parmesan Shortbread
TM6 TM5

Rosemary Parmesan Shortbread

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, diced
  • 1 sprig fresh rosemary (leaves only)
  • 8 oz unsalted butter, room temperature, diced
  • 2 oz sugar
  • 10 oz all-purpose flour
  • ¼ tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
364 kJ / 87 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy