Gâteau Émilie
TM6 TM5 TM31

Gâteau Émilie

4.7 (1.5K ocen)

Składniki

  • 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 4 œufs
  • 80 g de farine de blé
  • 50 g d'amandes en poudre
    lub 50 g de noix de coco râpée

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1386 kJ / 331 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
34.5 g
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy