Torta raw alle carote con crema di anacardi

Torta raw alle carote con crema di anacardi

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 porzioni

Składniki

Crema di anacardi
  • di anacardi non salati e non tostati
    300 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g
  • di aceto di mele
    1 cucchiaio
  • di sciroppo di agave
    50 g
  • di acqua
    100 g
Base alle carote
  • di semi di lino marroni
    20 g
  • di carote a pezzi
    600 g
  • di radice di prezzemolo a pezzi
    110 g
  • di uvetta
    130 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di curcuma in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di anice stellato in polvere (opcjonalnie)
    2 pizzichi
  • di gherigli di noci
    300 g
  • menta fresca q.b. per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 380.1 kcal / 1590.5 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 28.2 g
Węglowodany 28.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 48.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...