Urządzenia i Akcesoria
Rosmarin Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Portion
Składniki
Teig
-
Olivenöl
-
Wasser300 g
-
2 TL Trockenhefe, (20 g)Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl40 g
-
Mehl420 g
-
Salz2 TL
Belag
-
Olivenöl
-
Olivenöl20 g
-
Wasser20 g
-
frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet2 Zweige
-
grobes Salz2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8.5 g
Kalorie
1397 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
54.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto milanese
30 min
Knöpfli
50 min
Schoggichüechli
45 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Herbstlicher Tirolercake
1 godz. 30 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Mailänderli
3 godz.
Grittibänze
2 godz. 10 min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min