Rosmarin Focaccia

Rosmarin Focaccia

4.5 140 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Portion

Składniki

Teig
  • Olivenöl
  • Wasser
    300 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    2 TL Trockenhefe, (20 g)
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl
    40 g
  • Mehl
    420 g
  • Salz
    2 TL
Belag
  • Olivenöl
  • Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    20 g
  • frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet
    2 Zweige
  • grobes Salz
    2 - 3 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8.5 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 54.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...