Rosmarin Focaccia
TM5 TM31 TM6

Rosmarin Focaccia

4.6 (100 ocen)

Składniki

Teig

  • 40 g Olivenöl
  • 300 g Wasser
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
    lub 2 TL Trockenhefe
  • 1 TL Zucker
  • 420 g Mehl
  • 2 TL Salz

Belag

  • 20 g Olivenöl
  • 20 g Wasser
  • 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
  • 2 - 3 Prisen grobes Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
54.4 g
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy