Urządzenia i Akcesoria
Rosmarin Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Portion
Składniki
Teig
-
Olivenöl
-
Wasser300 g
-
2 TL Trockenhefe, (20 g)Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl40 g
-
Mehl420 g
-
Salz2 TL
Belag
-
Olivenöl
-
Olivenöl20 g
-
Wasser20 g
-
frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet2 Zweige
-
grobes Salz2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8.5 g
Kalorie
1397 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
54.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Risotto milanese
30 min
Knöpfli
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Bündner Capuns
35 min
Grittibänze
2 godz. 10 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Mailänderli
3 godz.
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min