Focaccia mit Oliven
TM6 TM5

Focaccia mit Oliven

4.6 (45 ocen)

Składniki

  • 350 g Wasser
  • ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
  • 350 g Dinkelmehl, weiss
  • 250 g Mehl
  • 1 ½ TL Salz
  • 3 ½ EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 3 EL Olivenöl
  • 1 EL Wasser
  • ½ TL Fleur de Sel
  • 50 g grüne Oliven, entkernt, halbiert
  • 50 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
  • 70 g rote Zwiebeln, in feinen Ringen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3024 kJ / 724 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
100 g
Tłuszcz
26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy