Focaccia mit Oliven

Focaccia mit Oliven

4.6 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    350 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Dinkelmehl, weiss
    350 g
  • Mehl
    250 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    3 ½ EL
  • Olivenöl
    3 EL
  • Wasser
    1 EL
  • Fleur de Sel
    ½ TL
  • grüne Oliven, entsteint halbiert
    50 g
  • schwarze Oliven, entsteint halbiert
    50 g
  • rote Zwiebeln in feinen Ringen
    70 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 18 g
Kalorie 3024 kJ / 724 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 100 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...