Urządzenia i Akcesoria
Vermicelles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollrahm, gekühlt300 g
-
Milch130 g
-
Marroni, tiefgekühlt aufgetaut500 g
-
Wasser100 g
-
Zucker70 g
-
Vanillesamen von 1 Vanillestängel ausgekratzt
-
Kirsch (optional)1 EL
-
Meringues-Schalen8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
3058 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Älplermagronen
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Chäsfondue
20 min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 godz. 35 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Süssmostcreme
4 godz. 15 min