Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos de lechuga Hunan
35min
Risotto de alcachofa
25min
Torta de elote con rajas
1h
Quiche de flor de calabaza
1h
Risotto de calabacita
25min
Dip de jitomates deshidratados
5min
Quiche lorraine
45min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Tapenade rústico
10min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Scones con mantequilla de frambuesa
25min