Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 dk
Tacos de lechuga Hunan
35 dk
Crema de jitomate
30 Min
Tapenade rústico
10 Min
Quiche lorraine
45 dk
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min
Quiche Lorraine
1h 20min
Risotto con poro y limón
25 min
Keppe charola
1 godz. 40 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1sa
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min