Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů hrušek, zralých, na čtvrtky, bez jádřinců
- 3 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů cukru krupice
- 1 malý kousek skořice, celé (cca 2 cm)
- 200 gramů loupaných mandlí, celých
- 200 gramů hořké čokolády, na kousky
- 250 gramů másla, na kousky, plus extra na vymazání
- 1 špetka soli
- 4 vejce
- 180 gramů hladké mouky
- 20 gramů kakaového prášku
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 50 gramů mléka
- 70 gramů meruňkového džemu
- 20 gramů plátků mandlí (2-3 polévkové lžíce)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1278 kJ / 305 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tvarohovo-banánový dezert
15 min
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25 Min
Borůvkový dort s mascarpone
3 godz. 10 min
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 godz.
Cuketa v parmazánovém těstíčku s rajčatovým dipem
35 Min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 min
Placka plněná mozzarelou
50 min
Smoothie s čokoládou na doplnění energie
5 min
Jablečná tvarohová pěna
1 godz. 25 min
Čokoládový koláč s hruškami
1h 20min
Banánový cheesecake
7 godz. 55 min