Pesto de beterraba assada com amêndoa
TM31 TM5 TM6

Pesto de beterraba assada com amêndoa

4.9 (18 ocen)

Składniki

  • 180 g beterraba cortada em pedaços
  • 120 g azeite
  • 2 dentes de alho
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 50 g queijo parmesão
  • 50 g amêndoa s/ pele
  • 1 limão, só o sumo

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
0 kJ / 275 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy