Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di verdure trifolate avanzanti (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 分钟
Frittata alle zucchine
40min
Frittata allo speck
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 分钟
Platessa al pomodoro
30 分钟
Frittata di verdure
1小时 10 分钟
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 分钟
Frittata gusto pizza
50 分钟
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1小时 10 分钟
Frittata primavera al vapore
50 分钟
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min