Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Majonéza
- 170 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 2 čajové lžičky hořčice
- 70 gramů nakládaných okurek, napůl
- 8 - 12 nakládaných kaparů (opcjonalnie)
Ruský salát
- 700 gramů vody
- 20 gramů octa
- 1 polévková lžíce soli
- 300 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 400 gramů brambor, salátových, na kostičky (1 cm)
- 300 gramů mrkve, na kostičky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Lečo
45 Min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45 Min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 Std.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40 min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 Min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3 godz. 30 min
Bramborové škubánky
1 godz. 10 min
Vánoční bramborový salát
45 Min
Čočka na kyselo
2 Std. 55 Min