芋香糯米羹

芋香糯米羹

5.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 人份

Składniki

  • 圓糯米 洗淨、浸泡2小時
    100 克
  • 芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)
    250 克
  • 800 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 椰漿
    100 克
  • 整粒綜合堅果 拍碎
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.275 g
Kalorie 293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 1.712 g
Błonnik 1.214 g
Węglowodany 12.337 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...