Urządzenia i Akcesoria
芋香糯米羹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
圓糯米 洗淨、浸泡2小時100 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)250 克
-
水800 克
-
糖100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
椰漿100 克
-
整粒綜合堅果 拍碎50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.275 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
1.712 g
Błonnik
1.214 g
Węglowodany
12.337 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan