炒紅甜椒與洋蔥
TM6

炒紅甜椒與洋蔥

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 200 克 紅甜椒 ,切塊(約2公分)
  • 170 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1166 kJ / 278 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.1 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy