炒紅甜椒與洋蔥

炒紅甜椒與洋蔥

4.6 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 克

Składniki

  • 20 克
  • 紅甜椒 切塊(約2公分)
    200 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    170 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 克

Sód 9 mg
Białko 4 g
Kalorie 1166 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...