豆酥鱈魚

豆酥鱈魚

4.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份

Składniki

黃豆催芽
  • 1800 克
  • 乾燥黃豆 洗淨,瀝乾
    150 克
豆酥
  • 500 克
  • 20 克
豆酥鱈魚
  • 鱈魚片 (約2片)
    450 克
  • 米酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 切段,多備些切蔥花用
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 50 克
  • 辣椒醬
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切片
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 597.7 mg
Białko 30.2 g
Kalorie 1709.7 kJ / 409 kcal
Tłuszcz 26.3 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 64.1 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...