蓮藕海鮮餅

蓮藕海鮮餅

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蓮藕 洗淨去皮
    250 克
  • 花枝 洗淨切塊
    100 克
  • 蝦仁 洗淨切塊
    150 克
  • 切小塊
    5 克
  • 切細蔥花
    2 - 3 支
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 七味粉
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 蓮藕粉
    1 大匙
  • 麵粉 適量,沾粉用
  • 適量,油煎用
  • 番茄醬 適量,蘸醬用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 166.5 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 327.5 kJ / 78.4 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 137.3 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...