Urządzenia i Akcesoria
紅棗黑糖奇亞籽
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
奇亞籽20 克
-
冷開水150 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
-
黑糖30 克
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
18.3 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
1640.5 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan